Burger végétarien / Vegetarian Burger

5 Jan

P1120204

Un rapide burger fait avec les restes de mon frigo : de la purée de potimarron, une burrata et un steak de tofu à la tomate. Ensuite, c’est très simple à faire, cuisez le steak d’un côté, retournez-le pour le cuire de l’autre côté et ajoutez la burrata sur le dessus. Toastez le pain, étalez la purée et ajoutez finalement le steak et la burrata. Bon appétit!

****

A quick burger with what I had left on the fridge: a mashed pumpkin, a burrata and a tomato tofu steak. Then, it is quite simple to do it : cook the steak on one side, turn around to cook the other side and put the burrata on top. Toast the bread, spread the pumpkin on it, and add the steak and burrata. Enjoy!

4 Responses to “Burger végétarien / Vegetarian Burger”

  1. Mlle Pigut January 5, 2013 at 15:31 #

    Vite fait bien fait, sublimer les restes, j’adore !

  2. Maria January 14, 2013 at 19:34 #

    Attention, “vegan” veut dire végétalien, or ce burger n’est pas “vegan” à cause de la burrata mais “vegetarian” 😉

    • eatingmodern January 15, 2013 at 11:56 #

      Merci pour l’info! Je pensais que vegan était l’abbréviation de vegetarian, qu’en est-il de veggie ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: